spacer peter faber portretPETER FABER OPTIMIST BV

Iedereen kan, velen willen, enkelen durven, durf te worden wie je bent!

Ruim 12 jaar verzorg ik als directeur van de Peter Faber Optimist BV met veel plezier en succes optredens, presentaties en masterclasses voor ondernemingen en instellingen van studerend en werkend Nederland.

Zonder toeters of bellen kom ik bij u langs. Elk podium is geschikt. In directiekamer, vergaderzaal, leslokaal, seminar of tijdens welke zakelijke of heuglijke gebeurtenis dan ook, verzorg ik een optreden op maat.

Acteren en ondernemen zijn werkwoorden en voor beiden moeten we in conditie zijn. Ik als acteur om elke keer uit de kleedkamer te komen om mijn verhaal tot leven te brengen en U als ondernemer/werknemer om dag in dag uit uw plannen en ideeën in resultaten om te zetten.

Aandacht, betrokkenheid en creativiteit als basis conditie

Puttend uit mijn halve eeuw ervaring als acteur en directeur van de Peter Faber Optimist BV heb ik een optreden/presentatie samengesteld. Verrassend, stimulerend, inspirerend, met humor en vol 'gouden' tips om altijd en overal, gezond en resultaatgericht aan het werk te blijven.

A.B.C. voor resultaat gericht handelen

Alles wat gedaan wordt met Aandacht, Betrokkenheid en Creativiteit creëert Resultaat.
Resultaten zoals energie, plezier in het werk, vindingrijkheid, productiviteit en intense betrokkenheid bij werk en elkaar, komen op natuurlijke wijze tevoorschijn. Iedereen maakt de switch van passief naar actief in het leven staan. Verliezer wordt winnaar.
De motor is altijd en overal: Ik kan't, ik wil't, ik doe't, Nu!

Een voorbeeld

Try to be an Orange! Onderscheid je van de appels en de peren door jouw unieke mogelijkheden te gebruiken. Wat jij in je 'fruitstalletje' hebt is nergens anders te koop. Het geheim is in actie komen en in beweging te blijven.

Masterclass: Acteren voor voor dagelijks gebruik

Conditietraining om elke keer opnieuw, crisis of geen crisis, je verhaal, je werk, je onderneming een hart, handen, voeten en een gezicht te kunnen geven. In korte tijd worden de creatieve en emotionele spieren getraind en komen de verborgen talenten tevoorschijn. Feestelijke ontdekking dat je meer kunt dan je dacht te kunnen. Ook dat je niet eerst gelukkig, gezond,rijk of artistiek begaafd hoeft te zijn om je mooiste eigen verhalen te maken.
Voorbereiding en ervaring zijn niet nodig en elke leeftijd is welkom. Alles met als actuele rode draad: Aandacht, Betrokkenheid en Creativiteit.

Een hit is momenteel mijn teambuilding workshop: Shakespeare’s Hamlet in een uur.
Max. 64 deelnemers. (tekstkennis is niet nodig)

Een deelnemer

“Faber zingt, inspireert, geeft bloot, sprankelt, neemt je mee, geeft zin, geeft lach, geeft je een cadeautje om door te geven.”